Kvinnerstagymnasiet - en del av Örebro kommun

Från och med höstterminen 2021 kommer elever som söker till Naturbruksprogrammet att tillhöra Karolinska gymnasiet. I och med detta startar vi framtidens Naturbruksutbildning. För dig som elev innebär det att du kan välja att läsa det traditionella Naturbruksprogrammet eller kombinera Naturbruksprogrammet med kurser som ger dig behörigheter som motsvarar det du läser på Naturvetenskaps- eller Samhällsvetenskapsprogrammet.

Mer information om programmet och de olika inriktningarna hittar du på Karolinska gymnasiets webbplats.

Elever som redan går på Naturbruksprogrammet kommer att fortsätta tillhöra Kvinnerstagymnasiet fram till dess de tar studenten.

Läsårsstart för elever i årskurs 2 och 3 på Kvinnerstagymnasiet är den 18/8 enligt schema.

Kontakta Kvinnerstagymnasiet