Kvinnerstagymnasiet - en del av Örebro kommun

Från och med höstterminen 2021 kommer elever som söker till Naturbruksprogrammet att tillhöra Karolinska gymnasiet. I och med detta startar vi framtidens Naturbruksutbildning. För dig som elev innebär det att du kan välja att läsa det traditionella Naturbruksprogrammet eller kombinera Naturbruksprogrammet med kurser som ger dig behörigheter som motsvarar det du läser på Naturvetenskaps- eller Samhällsvetenskapsprogrammet.

Naturbruksprogrammet på Karolinska gymnasiet

Mer information om programmet och de olika inriktningarna hittar du på Karolinska gymnasiets webbplats.

Gå på virtuell rundtur på Kvinnerstaområdet

Här kan du gå på en virtuell rundtur på Kvinnerstaområdet. Rundturen startar på gårdsplanen och tar dig sedan med på en vandring i lokalerna på Kvinnestaområdet. Du till exempel gå in i stallet, ridhallen, garaget, verkstaden, simulatorrum och klassrum.

Använd piltangenterna eller musen för att styra panoreringen och växla mellan bilderna om du sitter vid en dator. Om du använder mobil kan du använda vr-glasögon för att få en ännu bättre upplevelse av hur det ser ut på plats hos oss.

Kontakta Kvinnerstagymnasiet