Studenten 10 juni 2022

Rudbecksgymnasiets studentutspring kommer att starta kl. 12.45 fredag den 10 juni utanför Borgen.

I år kommer alla klasser att springa ut samma dag och vi förväntas hålla på i cirka 45 minuter. Elevfotografering kommer att starta kl. 7 utanför skolan enligt ett schema.

Exakt turordning för utspringet och elevfotografering kommer eleverna att få reda på i början av maj månad.

All fortsatt information kommer att ske i studentgruppen där representanter från alla avgångsklasser finns.

För allmänheten kommer vi att publicera varje klass utspringstid i början av juni månad här på vår webb.

För er som vill ta emot en student vid utspringet, tänk på att vara här i god tid och att det finns begränsat antal parkeringsplatser i närheten av skolan denna dag.

Tid för studentutspring kommer i början av juni