Öppet hus och elev för en dag

Nyfiken på Rudbecksgymnasiet? Kom på öppet hus eller var elev för en dag på ett av våra program.

Man ser en herrgårdsliknande byggnad med grå sten och tinnar och torn.

Öppet hus

Välkommen till Öppet hus på Rudbecksgymnasiet. Kom och träffa elever och lärare, upplev våra lokaler, lär dig mer om våra program och känn in stämningen på skolan.

Under kvällen kan du få du svar på alla dina frågor om hur det är att vara elev hos oss. Du träffar elever, lärare, rektorer och personal från alla våra program som berättar och visar vad vi jobbar med. Kolla in vad våra elever gör i elevföreningarna och besök vår UF-mässa där UF-elever ställer ut sina företag.

Har du frågor om språkutbyten och resor så kan vi berätta om våra projekt som vi genomför med hjälp av Erasmus+. Besök vårt trevliga café och prata skolmat med restaurangpersonalen.

Varmt välkommen!

Vi ses på Rudbeck!

Tider och plats

• Tisdag 22 november kl. 17–19.30.
  • Torsdag 2 februari kl. 17–19.
  • Adress: Kungsgatan 31, Örebro.

Elev för en dag

Går du i årskurs 9 och vill uppleva en helt vanlig dag på ett av våra gymnasieprogram? Från och med vecka 46 kan du vara elev för en dag på Rudbeck. Kontakta din skolas studie- och yrkesvägledare för att anmäla dig.

Virtuell rundtur

På riktigt är naturligtvis bäst, men har du inte möjlighet att besöka oss kan ett virtuellt besök vara ett alternativ. Här kan du gå en virtuell rundtur på Rudbeck

Kontakta Rudbecksgymnasiet

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10