Välkommen på digitalt Öppet hus!

Vårt vanliga Öppet hus och Elev för en dag är inställt på grund av den ökade smittspridningen. Vi hälsar dig istället välkommen till vårt digitala Öppet hus den 27 januari kl. 16.30–18.30.

Under kvällen kommer vi att sända live via Teams, Instagram och Facebook. Du kommer även att kunna chatta med elever och lärare för att få svar på alla dina frågor. Hoppas att vi ses!

Dag och tid

Onsdagen den 27 januari kl. 16.30–18.30.

Länkar till respektive programs chatt och livesändningar

Hantverksprogrammets digitala öppet hus

Chatta med elever och lärare kl. 16.30–18.30

Här kan du under kvällen kontakta oss via Teams. För att du ska kunna komma in på teamslänken/chatten behöver du använda en dator eller ladda ner Teamsappen i din mobil.

Livesändning kl. 16.30–17

Här kan du se filmen från den digitala Öppet hus kvällen den 2/12-20

Digitalt Öppet hus

Hotell- och turismprogrammet digitala öppet hus

Livesändning kl. 17–17.30

• Via Teams (samma länk som till chatten). Livesändningen kommer att teckenspråkstolkas och spelas in.
  • Via Facebook
  • Via Instagram

Restaurang- och livsmedelsprogrammet digitala öppet hus

Livesändning kl. 17.30–18