Elevdatorer och e-skola

På alla Örebros kommunala skolor är digitala hjälpmedel en självklar del i skolarbetet. Hos oss får du låna en egen dator eller surfplatta under din studietid, på skolan finns åtkomst till trådlöst internet och vi använder oss av olika digitala hjälpmedel.

Elevdatorer

Hos oss får du låna en egen dator eller surfplatta under din studietid. Mer information om elevdatorerna, support, försäkring hittar du på Örebro kommuns hemsida.

Trådlös åtkomst till internet

Trådlös åtkomst till internet finns i alla klassrum och i de flesta andra utrymmen i skolan.

E-skola

E-skola är de kommunala skolornas gemensamma ingång för lärande och kommunikation. Via e-skola hittar du bland annat vår lärplattform It's learning som används för kommunikation mellan dig och dina lärare. Här hittar du information om kurser, självstudier, läxor med mera. Via e-skola kan både du (om du är myndig) och dina föräldrar även enkelt anmäla frånvaro.

Kontakta Tullängsgymnasiet

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10