• / Besök Riksgymnasiet

Besök hos oss

Är du nyfiken på Riksgymnasiet och vill veta mer om oss? Då är du välkommen att kontakta oss.

Tre personer vid dörröppning som ler mot varandra iklädda jackor och scarves.

Välkommen att ta kontakt med oss

Du som är intresserad av vår verksamhet är givetvis välkommen att ta kontakt med oss. Vi arrangerar återkommande öppna hus där du som nyfiken elev är välkommen att besöka oss. Vi vill gärna träffa dig, så håll utkik framöver för att anmäla dig när vi bjuder in till formella besök.

Vill du veta mer om oss när det passar dig eller har du funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

Teckenspråk - välkommen att kontakta oss

Det här är Riksgymnasiet

Riksgymnasiet i Örebro är gymnasiet för dig som är döv eller har en hörselnedsättning. Du kan också gå på Riksgymnasiet om du har en kombinerad syn- och hörselnedsättning eller har en viss typ av språkstörning.

Här på Riksgymnasiet tar vi emot elever från hela Sverige. Vi har ett stort utbud av gymnasieprogram och ansvarar självklart för att teknik och kommunikation fungerar.

På Riksgymnasiet får du mer än bara en utbildning. Vi har boende för dig som har långt att resa till skolan och så har vi en egen mötesplats som heter Café 019. Där kan du träffa många andra ungdomar med dövhet, hörsel- eller språknedsättning.

Få mer information via Teams

Du kan också få veta mer om Riksgymnasiet genom att ansluta till informationsmöte i Teams något av dessa datum:

Start: Tisdag 24 november
Slut: Onsdag 26 november

Anmälan öppnar efter sommaren.

Start: Tisdag 1 december
Slut: Onsdag 3 december

Anmälan öppnar efter sommaren.

Kontakta Riksgymnasiet Örebro