• / Besök Riksgymnasiet

Besök Riksgymnasiet

Teckenspråk

Är du nyfiken på Riksgymnasiet och vill veta mer om hur det är att vara elev här hos oss? Då är du välkommen att kontakta oss.

Tre personer vid dörröppning som ler mot varandra iklädda jackor och scarves.

Välkommen att besöka oss

Ska du börja gymnasiet 2022? Önskar du få mer information om Riksgymnasiet, boendealternativ och fritid? Eller vet du redan att du vill komma och hälsa på oss?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att planera in ett besök. Vi anpassar gärna besöket efter vad du är intresserad av att se och vill lära dig mer om.

Få mer information via Teams

Du kan också få veta mer om Riksgymnasiet genom att ansluta till informationsmöte i Teams något av dessa datum:

Start: Tisdag 24 november
Slut: Onsdag 26 november

Anmälan öppnar efter sommaren.

Start: Tisdag 1 december
Slut: Onsdag 3 december

Anmälan öppnar efter sommaren.

Öppet hus hösten 2021

Äntligen kan vi öppna upp för besök hos oss på Riksgymnasiet igen. Vi har full förståelse för att alla inte känner sig bekväma med att hälsa på oss fysiskt riktigt än, så givetvis träffas vi även gärna digitalt vid intresse.

Utöver att du som intresserad elev gärna får kontakta oss för ett skräddarsytt besök har vi också inplanerade tider då du är välkommen att hälsa på oss efter anmälan. Vid dessa besök får du möjlighet att se våra skolor, boenden, och träffa nuvarande elever och lärare.

Se datumen för de inplanerade dagarna nedan.

• Elever som är döva, har en hörselnedsättning eller kombinerad syn- och hörselnedsättning är välkomna tisdag den 16 november (endast bokningsbart för SPSM).
  • Elever som är döva, har en hörselnedsättning eller kombinerad syn- och hörselnedsättning är välkomna onsdag den 17 november.
  • Elever med språknedsättning är välkomna onsdag den 24 november eller torsdag den 25 november.

Intresseanmälan gör du till Anna Mollberg. Skicka din anmälan till anna.mollberg@orebro.se eller ring 076-551 33 97. Du är givetvis också varmt välkommen med frågor och funderingar.

Träffa oss på digitala gymnasiemässor

I höst kan du även träffa oss på digitala gymnasiemässor. Vi kommer medverka vid tre mässor – Stockholms digitala gymnasiemässa 2021, Gymnasiedagarna & Future Skills 2021 mässa i Göteborg, och Örebros digitala gymnasiemässa 2021.

Under mässorna kommer det finnas möjlighet att bland annat chatta med oss och ha videomöten. Nedan ser du vilka datum de olika mässorna kommer att arrangeras. Klicka på respektive mässa som du är intresserad av nedan för att ta del av hur du anmäler ditt intresse.

Kontakta Riksgymnasiet Örebro