Öppet hus och elev för en dag

Nyfiken på Virginska gymnasiet? Kom på öppet hus eller var elev för en dag på ett av våra program.

Man ser en herrgårdsliknande byggnad med grå sten och tinnar och torn.

Öppet hus

Vi har inget inplanerat Öppet hus under vårterminen. Men du är varmt välkommen som elev för en dag. Se uppgifter för respektive program längre ned på sidan.

Elev för en dag

Går du i årskurs 9 och vill uppleva en helt vanlig dag på ett av våra gymnasieprogram? Anmäl dig till Elev för en dag genom att kontakta respektive program.

Under läsåret 2022–2023 kommer vi främst ta emot besök på tisdagar och onsdagar.

Anmäl dig!

Du anmäler dig till elev för en dag på Hantverksprogrammet genom att skicka ett mejl till Jenny Stannison eller Camilla Karlsson:
jenny.stannisson@orebro.se eller camilla.b.karlsson@orebro.se

Elev för en dag anordnas vid två tillfällen på Elite Stora hotellet, där vi gör flera av våra praktiska kurser.

Datum och tid

• Onsdag 18 januari, kl 9-11.30 (Fullbokad)
  • Onsdag 1 februari, kl. 9–11.30
  • Onsdag 8 feburari, kl. 9-11.30

Anmäl dig

Du anmäler dig till elev för en dag på Hotell- och turismprogrammet genom att skicka ett mejl till Anna Leszczynska: anna.leszczynska@orebro.se

Under läsåret 2022/2023 kommer vi främst ta emot besök på tisdagar och onsdagar.

Anmäl dig

Du anmäler dig till elev för en dag på Restaurang- och Livsmedelsprogrammet genom att skicka ett mejl till Ulrika Ek: ulrika.ek@orebro.se

Onsdag 30 november är du välkommen till Idrottsgymnasiet. Då får du bland annat möjlighet att delta i ett träningspass och får träffa några av eleverna från våra idrottsvänliga program.

Anmäl dig

Anmäl dig och läs mer om Idrottsgymnasiet.

Kontakta Virginska gymnasiet

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10